Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Recenze

Přidáno: 11.07.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Džemíky jako od maminky a další dobroty za příjemné ceny, nakupuji pravidelně.

 

 

Přidáno: 12.06.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Bleskurychlé vyřízení objednávky a výrobky opravdu naprosto bezkonkurenčně výtečné. Doporučuju. Ochutnejte.

Pro:

Kvalita za rozumnou cenu. Co víc si přát.

 

Přidáno: 27.05.2020

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Zajímavý srotiment
Slušné ceny
Vstřícnost a dobrá komunikace

 

Přidáno: 26.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

ochotný personál; rychlost dodání

 

Přidáno: 14.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Serioznost, rychlost, vždy bez problémů, mohu je doporučit. Jediný problém byl v dopravě, ale to je věc kurýrní služby.

 

 

Přidáno: 18.03.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Naprostá spokojenost. A to jak ohledně rychlého vyřízení objednávky,
tak i kvality a chuti zboží. Určitě doporučuju.

 

 

Přidáno: 09.03.2020

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Servis...

 

 

Přidáno: 07.03.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Pro mě teprve nedávno objevený zdroj kvalitních dobrot z ovoce. Chia borůvka je vynikající. Nápadité obsahem, ale i pěkné balení. Výborný dárek.

 

 

Přidáno: 09.12.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Obchod proběhl rychle a všechno dorazilo přesně jak mělo.
I malinký dáreček jsem od firmy k mojí objednávce dostal.
Za sebe výrobky firmy Dr.Hlaváč doporučuju všem.
Pokud si chcete pochutnat, opravdu neváhejte.
Určitě se i v budoucnu na tuto firmu obrátím.

 

Vyjádření našeho obchodu

Těší mě Vaše spokojenost a moc děkuji za výborné hodnocení. Zdravím do Hodonína.
 

Přidáno: 25.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Moje první objednávka přes e-shop. Naprostá spokojenost.
Kontaktovala jsem i pana Hlaváče, milý, ochotný a profesionální přístup.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, Jindřiško, ochota je zadarmo, tak proč s ní neplýtvat :). Moc díky za pochvalu a Váš nákup. Zdravím do Drásova
 

Přidáno: 20.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

marmelády nenastavované jablky, další dobroty za zajímavé ceny

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za pochvalu a 5 hvězd. Zdravím do Meziříčí.
 

Přidáno: 17.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Obchod pracuje dobře

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za opakovaný nákup a kladné hodnocení. Ať Vám naše produkty chutnají.
 

Přidáno: 13.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Super jednání, doporučuji.

Pro:

Vstřícnost, ochota řešit dodávku zboží operativně

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, pane doktore, moc děkujeme za pochvalu a doporučení.
 

Přidáno: 17.09.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

První nákup,potěšil mne vzoreček výrobku.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za 100% recenzi, Jitko. Příště musíte zkusit i náš extra kečup. Pěkný den do Ústí
 

Přidáno: 21.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Velmi chutné a praktické pro používání

 

Vyjádření našeho obchodu

Naší stálé zákaznici děkujeme za přízeň. Ano, 1kg balení je praktické a také ekonomické. Mějte se