Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Recenze

Přidáno: 21.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velmi chutný produkt, který ušetří spoustu práce a vždy jsem pak jako pekařka uspěla

 

 

Přidáno: 19.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Je to chutné a dobré

Vyjádření našeho obchodu

Naší pravidelné zákaznici moc děkuji za pochvalu. Doufám, že příště si odnesete také naše nové BIO kakaové delikatesy. Díky
 

Přidáno: 17.04.2018

eva

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

vynikajici

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den Evo, jsme rádi, že jste spokojená. Příště musíte zkusit i naše nové Extra kečupy. Máme v nich o 45% více rajčat než těch nejlepších kečupech na trhu. Děkujeme
 

Přidáno: 11.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jsem spokojena a všechny produkty jsou velice chutné

Pro:

Rychle dodání

Proti:

jedna maková nápln byla v poškozeném obalu

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den Dano, mrzí mě poškození 1ks makovky při přepravě. Přestože máme na 1kg balení vyrobeny speciální velmi odolné přepravní kartony na míru, výjimečně se stane, že bezohledné zacházení některých kurýrů ani tyto nepřežijí. Omlouváme se a jsme připraveni případnou škodu kompenzovat. Děkuji
 

Přidáno: 06.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Výborná chuť a kvalita. Objednáváme znovu..

 

Vyjádření našeho obchodu

Zdravím do Štítné a moc děkuji za kladné hodnocení. Na Vaši další objednávku se těším a věřím, že budete opět spokojená. Díky
 

Přidáno: 06.04.2018

Koudy

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Česká regionální firma

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za 5 hvězdiček. Jsme rádi, když můžeme přispět na trh s českými potravinami i našimi dobrotami z Uherského Brodu. Se sháněním českého ovoce pro naši výrobu je to, ale velmi, velmi těžké. Díky
 

Přidáno: 31.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Super služby, kvalitní výrobky a rychlá dodávka zboží. Byla jsem velmi spokojená.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den Evo, moc děkuji za pochvalu - vyřídím kolektivu. Našim zákazníkům se snažíme vycházet maximálně vstříc. Díky
 

Přidáno: 19.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Kvalitní produkty za dobré ceny

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení z Vyškova. Jsme rádi, že Vám chutná a těšíme se na Vaši další objednávku.
 

Přidáno: 19.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

super produkt

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za kladné hodnocení, paní Hano. Máme novou Arašídovou pomazánku s křupkami - příště si ji nezapomeňte také objednat. Díky
 

Přidáno: 18.03.2018

želva

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychle dodáno, sortiment chybějící na trhu, 3kg balení, nabídka zajímavých chutí

Vyjádření našeho obchodu

Ano, na eShopu nabízíme kromě 1kg balení i 3kg a dokonce i 6kg. Tyto lze zaslat do celé ČR i na SK. Skladem máme i větší, ale tyto už nelze zasílat balíkem. Moc děkujeme naší pravidelné zákaznici za pochvalu.