Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Recenze

Přidáno: 18.03.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Naprostá spokojenost. A to jak ohledně rychlého vyřízení objednávky,
tak i kvality a chuti zboží. Určitě doporučuju.

 

 

Přidáno: 09.03.2020

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Servis...

 

 

Přidáno: 07.03.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Pro mě teprve nedávno objevený zdroj kvalitních dobrot z ovoce. Chia borůvka je vynikající. Nápadité obsahem, ale i pěkné balení. Výborný dárek.

 

 

Přidáno: 09.12.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Obchod proběhl rychle a všechno dorazilo přesně jak mělo.
I malinký dáreček jsem od firmy k mojí objednávce dostal.
Za sebe výrobky firmy Dr.Hlaváč doporučuju všem.
Pokud si chcete pochutnat, opravdu neváhejte.
Určitě se i v budoucnu na tuto firmu obrátím.

 

Vyjádření našeho obchodu

Těší mě Vaše spokojenost a moc děkuji za výborné hodnocení. Zdravím do Hodonína.
 

Přidáno: 25.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Moje první objednávka přes e-shop. Naprostá spokojenost.
Kontaktovala jsem i pana Hlaváče, milý, ochotný a profesionální přístup.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, Jindřiško, ochota je zadarmo, tak proč s ní neplýtvat :). Moc díky za pochvalu a Váš nákup. Zdravím do Drásova
 

Přidáno: 20.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

marmelády nenastavované jablky, další dobroty za zajímavé ceny

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za pochvalu a 5 hvězd. Zdravím do Meziříčí.
 

Přidáno: 17.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Obchod pracuje dobře

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za opakovaný nákup a kladné hodnocení. Ať Vám naše produkty chutnají.
 

Přidáno: 13.11.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Super jednání, doporučuji.

Pro:

Vstřícnost, ochota řešit dodávku zboží operativně

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, pane doktore, moc děkujeme za pochvalu a doporučení.
 

Přidáno: 17.09.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

První nákup,potěšil mne vzoreček výrobku.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za 100% recenzi, Jitko. Příště musíte zkusit i náš extra kečup. Pěkný den do Ústí
 

Přidáno: 21.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Velmi chutné a praktické pro používání

 

Vyjádření našeho obchodu

Naší stálé zákaznici děkujeme za přízeň. Ano, 1kg balení je praktické a také ekonomické. Mějte se
 

Přidáno: 09.05.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

spokojenost

Vyjádření našeho obchodu

Když jsou naši zákazníci spokojení, tak my také. Děkuji a zdravím do Hostinného.
 

Přidáno: 23.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Výborné produkty
Seriózní jednání - objednávka přišla chybou dopravce částečně zničená. Dopravce reklamaci neuznal, ale obchod bez problému vrátil peníze za rozbité věci.

Vyjádření našeho obchodu

Moc děkuji za pochopení. Je smutné, že si téměř žádný dopravce neváží přepravovaného zboží, potažmo práce ostatních lidí. Mějte se
 

Přidáno: 28.02.2019

Ověřený zákazník

 

Pro:

široký výběr kvalitních produktů
příjemná cena
osobní přístup

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, Jakube, děkujeme za 100% hodnocení. Vstřícnost k zákazníkům nic nestojí. To by mělo fungovat všude. Díky moc
 

Přidáno: 23.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Skvělé výrobky, velmi dobré ceny, rychlé vyřízení objednávek.

 

Vyjádření našeho obchodu

Moc Vám děkujeme za přízeň, Ivanko. Už jste naším zákazníkem 3 roky. To letí! Mějte se
 

Přidáno: 26.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost, přesnost, komunikace.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za pochvalu a 5 hvězd. Zdravím do Rohatce